Kerk in Mokum

Nieuws over de protestantse kerk amsterdam vindt u op de website en in het kerkblad dat maandelijks verschijnt (tevens via de website te lezen):

 

 

 

Evenementen en nieuws van de PKA

De protestantse kerk amsterdam organiseert diverse activiteiten in de stad. Deze zijn te vinden op de website. Of volg het nieuws van de pka hier.

Zingen en koren in de kerk

Zingen in de kerk

Zingenindekerk.nl startte twee jaar geleden en is sindsdien uitgegroeid tot een platform wat voorziet in missionaire activiteiten en plaatselijke gemeenten helpt bij het organiseren van muzikale evenementen. Zo kan er gratis gebruik gemaakt worden van een reserveringstool en zijn er mogelijkheden om sponsoring aan te vragen voor bestaande events.

Koren in de kerk

Artiesten, muzikanten en nu ook koren kunnen gebruik maken van dit platform om concerten te promoten, want naast zingenindekerk.nl dat zich op gospel, theatervoorstellingen en kinderconcerten is er nu ook Korenindekerk.nl. Korenindekerk.nl richt zich op het aanbod van samenzangavonden, koorconcerten en klassieke en instrumentale concerten. Zowel plaatselijke gemeenten kunnen deze website gebruiken om muzikale evenementen aan te kondigen, maar ook particuliere initiatieven die tijdens hun concert donateurs willen werven voor Kerk in Actie kunnen dit platform gebruiken.
 
Door de verbreding van type concerten denkt Kerk in Actie bezoekers beter te bedienen en dat er meer concerten worden bezocht. “Ik nodig mensen van harte uit om een kijkje te nemen op onze websites. Momenteel staan op beide platforms meer dan 100 events verspreid over het hele land”, aldus Jakob Sijbersma, coordinator van Koreninderkerk.nl.
 
Meer informatie is te vinden op: www.korenindekerk.nl of www.zingenindekerk.nl.
primi sui motori con e-max.it
Onze nieuwsbrief >