Theater in De Ark: Spoor van Vuur

Zaterdag avond 2 juni, 20.00 uur

Waar is ons vuur? Wat hebben we in de kerken met ons vuur gedaan? De beginsituatie van het theaterstuk is de situatie van onze kerken in deze tijd. We hebben te maken met reorganisatie, lichte afname van leden, dat ook gevolgen heeft voor het aantal kerkgebouwen. Het is voorlopig niet anders. Of misschien kan het toch anders? Dat hangt niet alléén van ons af, maar óók van ons: onze houding, ons geloof, onze gemeenschap…. Daar gaat dit theaterstuk over. Kortom: waar is jouw vuur? We volgen het spoor van vuur. Welke personen uit de geschiedenis zouden een voorbeeld kunnen zijn? Martin Luther King, Franciscus van Assisi, Calvijn, Hildegard von Bingen... Of uit de bijbelse tijd: Petrus en Jezus zelf hadden ook het vuur. Het stuk speelt in onze tijd, met eigentijdse personages.

Regisseur van dit project is Eveline Agema. Ferdinand Borger heeft het script geschreven. De theaterproductie wordt georganiseerd door Stichting de Haaf en de Protestantse Kerk Nederland. Met veel enthousiaste spelers en een inspirerend gospelkoor is een eigentijdse theaterproductie tot stand gekomen die u niet mag missen.

Kaarten bestellen à € 7.50 via rek. nr. 587010282 t.n.v. Rob Boersma, onder vermelding ‘spoor van vuur’.De kaarten liggen voor u klaar voor aanvang van de voorstelling.
Ook kunt u vanaf een half uur voor de voorstelling kaarten kopen in De Ark, Banne Buikslootlaan 63c
primi sui motori con e-max.it
Onze nieuwsbrief >